Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar

Een gezonde werkplek: het zorgt voor opgewekte medewerkers en het voorkomt uitval. Op de werkvloer is namelijk vaak sprake van klachten, zoals RSI/KANS, lage rugklachten, schouder- en nekklachten. Dit soort klachten bepalen het grootste percentage van ziekteverzuim in Nederland. Een goed welzijn van medewerkers zorgt voor een prettige werksfeer en voorkomt hoge kosten aan de kant van de werkgever. De fysiotherapeuten van Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar zijn geschoold in de begeleiding en behandeling van werk gerelateerde lichamelijke klachten. Zij hebben zich aanvullend gespecialiseerd in het onderzoek naar en advisering over werkplekken. Het doel is om klachten aan het houding- en bewegingsapparaat te vermijden door middel van een goede werkplek. Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar zet daarom graag haar deskundigheid in om ziekteverzuim binnen bedrijven te beletten en klachten te verminderen.
 
 

Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar

Een gezonde werkplek: het zorgt voor opgewekte medewerkers en het voorkomt uitval. Op de werkvloer is namelijk vaak sprake van klachten, zoals RSI/KANS, lage rugklachten, schouder- en nekklachten. Dit soort klachten bepalen het grootste percentage van ziekteverzuim in Nederland. Een goed welzijn van medewerkers zorgt voor een prettige werksfeer en voorkomt hoge kosten aan de kant van de werkgever. De fysiotherapeuten van Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar zijn geschoold in de begeleiding en behandeling van werk gerelateerde lichamelijke klachten. Zij hebben zich aanvullend gespecialiseerd in het onderzoek naar en advisering over werkplekken. Het doel is om klachten aan het houding- en bewegingsapparaat te vermijden door middel van een goede werkplek. Bedrijfsfysiotherapie Alkmaar zet daarom graag haar deskundigheid in om ziekteverzuim binnen bedrijven te beletten en klachten direct te verminderen.

Wil jij uitval op de werkvloer voorkomen?

We zijn bij fysiek verzuim erg tevreden over de snelle en adequate aanpak door de bedrijfsfysiotherapeuten. Onze medewerkers zijn snel weer op de been en aan het werk.
 
 

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Sluit
Bel mij terug voor een afspraak!