De fysiotherapiebehandelingen

Bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar gaat fysiotherapie verder dan alleen de behandeling van klachten. Onze gecertificeerde fysiotherapeuten richten zich ook op andere aspecten die met de klachten samenhangen! Tijdens de intake gaan wij na wat de oorzaak van de klachten is en hoe de klachten verminderd kunnen worden. Het komt regelmatig voor dat er een onderlinge samenhang bestaat tussen verschillende soorten klachten of pijn. Wist je bijvoorbeeld dat rugklachten kunnen doorstralen naar je benen en nekklachten uitstralen naar schouders en armen? Wat de oorzaak van de klachten ook is, wij brengen dit in kaart en stellen een concreet behandelplan op zodat wij met fysiotherapie jouw pijn of klachten zo snel mogelijk kunnen verminderen en zelfs verhelpen!

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?

“Na twee fysiotherapeuten, een osteopaat, een chiropractor en een orthopeed ben ik na de behandelingen bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar voor het eerst bijna pijnvrij. Heel tevreden dus!”

Wist je dat het FIA gespecialiseerd is in de behandeling van schouder-, arm-, nek-, rug- en hoofdpijnklachten?

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.