de fysiotherapeut

Onze therapeuten staan ingeschreven bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie die de kwaliteit waarborgt (kijk voor meer informatie op www.keurmerkfysiotherapie.nl). Alle therapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en uitvoering van het werk volgens de KNGF-richtlijnen voor Fysiotherapie.

Logo NSA

Therapeuten Bert Osendarp, Jannes Blokstra, Christel Betten, Wendy Stoop en Tamara Nooy hebben met succes de cursus bij NSA afgerond en zijn daardoor gecertificeerd NSA-therapeut voor arm, nek en schouders. De NSA Stenvers methode gaat uit van de mobilisering van het schoudergewricht op een andere manier dan ‘reguliere’ fysiotherapeutische behandelingen

logo NVFL
De lymfoedeemtherapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL). De NVFL is als beroepsinhoudelijke vereniging, aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).

hkz

Sinds 2010 zijn wij ISO-gecertificeerd via Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector), dat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

logo NVMT

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). De NVMT is als beroepsinhoudelijke vereniging aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).

Wij werken samen met:

CGEA logo
dc klinieken
Netwerk Orthopedie

Fysio Prestatie Monitor

De kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg is voor Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar zeer belangrijk. Jouw ervaring als patiënt is daarin van essentieel belang! Daarom versturen wij via een onafhankelijk meetbureau vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. De vragenlijsten worden anoniem en vrijwillig ingevuld en worden enkel gebruikt om de kwaliteit van de verleende zorg te toetsen. Invullen kost ongeveer 10-15 minuten van je tijd.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.