Fysiotherapie Stompetoren

Op zoek naar de beste fysiotherapie in de regio van Stompetoren?

T: 072 511 24 25
E: info@fysiotherapie-alkmaar.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur
Medisch fitness ook na 18.00 uur

Fysiotherapie in de regio Stompetoren

Fia Fysiotherapie heeft 16 fystiotherapeuten in huis

Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme om u van uw klachten af te helpen. Door hun specialisme en onze snelle, constructieve manier van behandelen, komen patiënten uit het hele land naar onze praktijk om van hun klachten af te komen. Wij behandelen patiënten uit de regio Stompetoren als fysiotherapeut en de vestigingen in Alkmaar hebben een zeer belangrijke regiofunctie als Fysiotherapeutisch Instituut voor Noord-Holland en ver daar buiten.

Schouderklachten

Onze schouderkliniek is een gespecialiseerd onderdeel van FIA Fysiotherapie en richt zich op de diagnostiek, behandeling en revalidatie van de schouders en aangrenzende gebieden. Onze jarenlange ervaring combineren we met actuele kennis om schouderpijn te verlichten of helemaal weg te nemen.

Nek-, arm- en rugklachten

Kans-klachten is de nieuwe benaming voor RSI. In veel gevallen is er sprake van een wisselwerking: klachten van de nek stralen uit naar de schouders en armen en vice versa. Onze fysiotherapeuten stellen achterliggende oorzaken vast om arm- en nekklachten snel te behandelen!

Hoofdpijnklachten

De oorzaken van hoofdpijn bepalen hoe wij de hoofdpijn behandelen. In veel gevallen is een combinatie van behandelingen nodig voor het beste resultaat. Ook de frequentie en duur van migraine kan met de juiste aanpak afnemen. Het effect is dat de intensiteit van de pijn afneemt.

Wist u dat?

54% van de patiënten die wij behandelen buiten Alkmaar komen?

Wij patiënten gemiddeld in 9 behandelingen van hun klachten af hebben geholpen?

Onze fysiotherapeuten naast hun reguliere werkzaamheden minimaal 50 uur bijscholen per jaar?

Wilt u van uw klachten af?

Bent u bereid om daarvoor te reizen?

U bent op zoek naar de beste fysiotherapeut in Stompetoren. Bent u ook bereid om naar Alkmaar te reizen om sneller van uw klachten af te zijn? Maak dan online een afspraak of laat de receptioniste u terug bellen en wij gaan ons best doen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen!

Duurzaam herstel dankzij de fysiotherapeuten van FIA

Fysiotherapie gaat verder dan alleen de behandeling van klachten; het moet zich richten op alle aspecten die met de oorzaak samenhangen! Dat is hoe de gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar te werk gaan. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouders-, arm-, nek- en rugklachten en stellen persoonlijk contact met patiënten voorop. Het is ons doel dat jij duurzaam herstelt, zodat je goed kunt functioneren in je dagelijks en werkend leven. Wij doen er alles aan om dit resultaat te behalen!

Onze behandelwijze:

Wilt u van uw klachten af?

Bent u bereid om daarvoor te reizen?

U bent op zoek naar de beste fysiotherapeut in Stompetoren. Bent u ook bereid om naar Alkmaar te reizen om sneller van uw klachten af te zijn? Maak dan online een afspraak of laat de receptioniste u terug bellen en wij gaan ons best doen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen!

Bij het Fysiotherapeutisch Instituut werken gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten richten zich onder andere op fysiotherapeutische behandelingen van schouders, armen, nek, rug, benen en knieën. Wij doen er alles aan om de belastbaarheid en de fysieke gezondheid van patiënten te verbeteren zodat we samen bouwen aan een langdurig herstel! Onderdeel van het FIA zijn de schouderkliniek, Stop de hoofdpijn en bedrijfsfysiotherapie

FIA is geen fysiotherapiepraktijk in Stompetoren

FIA heeft geen Fysiotherapiepraktijk in Stompetoren, maar biedt haar diensten aan in Stompetoren. Zoals we vaker vermelden hebben wij een regio dekking voor Fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn dermate bekwaam dat Patiënten zelfs uit Alpen aan de Rijn en Eindhoven naar Alkmaar komen om geholpen te worden.  Waarom zou u dan voor een fysiotherapeut uit Stompetoren als de beste dicht bij zijn.

Waarom bieden wij dan Fysiotherapie in Stompetoren aan?

Ook u gunnen wij de best mogelijke fysiotherapie Stompetoren. Doordat wij landelijk gezien worden als een van de specialisten op het gebied van schouderbehandelingennek-, arm- en rugbehandelingen en hoofdpijn willen wij u ook de mogelijkheid geven om even langs te komen in onze praktijk gezien u vlakbij zorg zoekt.

Een fysiotherapeut in Stompetoren?

In ons optiek ben je een fysiotherapeut voor Langedijk als je wilt dat de patiënten in die regio wilt behandelen met de best mogelijke zorg. Dat willen wij dan ook voor u doen. Kies daarom voor FIA Fysiotherapie voor uw fysio Stompetoren

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Sluit
Bel mij terug voor een afspraak!