Klachten

Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan op verschillende plekken van het menselijk lichaam. Komt het probleem voor in jouw spieren of gewrichten? Dan kun je het beste een afspraak maken met een fysiotherapeut. Met fysiotherapie zijn veel klachten, blessures of aandoeningen goed te behandelen. Klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde houding of door het maken van bepaalde bewegingen tijdens het sporten of (thuis)werken. Onze fysiotherapeuten geven jou persoonlijk advies en begeleiden jouw persoonlijk tijdens de behandeling.
Fysiotherapie is er ook voor het herstellen van jouw conditie. Bijvoorbeeld wanneer je aan het revalideren bent na een blessure of ziek bent geweest.
Hieronder vind je verschillende klachten, blessures en aandoeningen waarvoor je bij de fysio een afspraak kunt maken. Zie je jouw klacht er niet tussen staan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze patiënten beoordelen ons met een
9,5
  • “Prettige, professionele en tegelijkertijd laagdrempelige omgang. Ik voel mij serieus genomen en de oorzaak van mijn klachten wordt aangepakt i.p.v. symptoombestrijding. Bij afwezigheid van mijn vaste fysiotherapeut werd ik bij een collega ingepland. Alles ging in overleg.”
  • “Bij eerste consult meteen de juiste aandoening ontdekt waarop behandeling is gestart. Alles is succesvol verlopen. Duidelijke uitleg gekregen. Fysiotherapeute denkt goed mee en geeft veel vertrouwen.”
  • “Ik had schouderklachten door mijn werkzaamheden achter een bureau met een computer. DRY NEEDLE behandelingen waren voor mij een goede oplossing. Inmiddels gestopt met werken dus klachten blijven ook weg.”
  • “Top team, alles is mogelijk, eerlijk over se behandeling, en helpt goed met revalideren, goede tips over hoe je het best terug kan komen in de sport, en ze steken graag de nek voor je uit als het uitkomt op extra intapen voor een wedstrijd of eveneme”
  • “Na twee fysiotherapeuten, een osteopaat, een chiropractor en een orthopeed ben ik na de behandelingen bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar voor het eerst bijna pijnvrij. Heel tevreden dus!”
  • “Ik ben zeer tevreden over FIA Fysiotherapie Alkmaar! Eindelijk ben ik geholpen door een fysiotherapeut die verder kijkt dan de klachten.”
Bekijk alle beoordelingen

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk Orthopedie
© All rights reserved
Website en SEO optimalisatie door jacht.digital
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram