Medisch fitness

Medisch fitness

Onze medisch fitness groepen zijn geschikt voor iedereen die de belastbaarheid van probleemgebieden en/of zijn algehele conditie wil verbeteren. Hierbij kunt u denken aan klachten aan de knie, enkel, rug of schouder. Daarnaast kan het ook een goed effect geven bij chronische pijnklachten zoals dystrofie, reuma en fibromyalgie.

Wilt u graag medisch fitness groepsles volgen? Vele uit Alkmaar en Heerhugowaard gingen u al voor. Zij worden nu begeleid door een van onze fysiotherapeuten tijdens medisch fitness in Alkmaar.

Sporten onder begeleiding

Er wordt getraind in kleine groepen en je wordt persoonlijk en intensief begeleid door een vaste fysiotherapeut. Op deze manier kan op een verantwoorde manier het trainingsschema opgebouwd worden en word er specifiek gelet op een juiste uitvoering van de oefeningen. Medisch fitness is ook een ideaal startpunt als je in de toekomst zelfstandig op een sportschool wilt trainen.

Intake fitness

Voordat je start met medisch fitness bespreek je met één van onze fysiotherapeuten wat je persoonlijke wensen en doelen zijn ten aanzien van de training. De training duurt 1 uur en is op een vaste dag en een vast tijdstip en wordt begeleid door een vaste fysiotherapeut. Als je verhinderd bent kun je in dezelfde week in één van de andere groepen je training inhalen. Het is ook mogelijk om 2x per week te trainen. Je kunt je inschrijven bij je behandelend therapeut of via [email protected]

De tijden van medisch fitness

  • Maandag 10.00u - 11.00u en 16:15u - 17:15u
  • Dinsdag 09.15u - 10.15u en 16.00u - 17.00u
  • Woensdag 09.15u - 10.15u
  • Donderdag 09.15u - 10.15u en 11.00u - 12.00u
  • Vrijdag 09.00u - 10.00u en 16.15u - 17.15u

Kosten voor medisch fitness

De kosten voor medisch fitness zijn (per maand):
43,50,- euro

Kijk voor meer trainingsmogelijkheden naar Small group training of vrij trainen.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram