Mobilisatie schouder

Dry needling is een speciale techniek om triggerpoints in spieren uit te schakelen. Die ontstaan meestal door een verkeerde of afwezigheid van beweging, langdurig verkeerde houding of psychologische factoren. Met dry needling zorgen we ervoor dat pijn in de spieren wordt weggenomen en dat ze zich snel en voor langere tijd ontspannen. Er wordt gebruikgemaakt van een acupunctuurnaald: tijdens de behandeling worden triggerpoints kortdurend geprikkeld met een ‘droge’ naald zonder vloeistof. De fysiotherapeut analyseert tijdens de intake jouw klachten en onderzoekt de spieren, die mogelijk de pijn veroorzaken, en pakt ze gericht aan.

 

Wil je weten wat de klachten in jouw schouder veroorzaakt?

Bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar heb je geen doorverwijzing nodig voor een behandeling op maat.

Schouderkliniek Alkmaar

De behandeling van schouderklachten en mobilisatie van de schoudergordel vinden plaats binnen ons gespecialiseerde onderdeel Schouderkliniek Alkmaar. De fysiotherapeuten binnen de schouderkliniek richten zich op de diagnostiek, behandeling en revalidatie van de schouders en aangrenzende gebieden, maar ook schouderinstabiliteit. Onze jarenlange ervaring combineren we met actuele kennis om schouderpijn te verlichten of zelfs helemaal weg te nemen.

 

 

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.