Alkmaar City Run

Schouderkliniek Alkmaar rent mee met de Alkmaar City Run !

Dat fysiotherapeuten sportief zijn en graag in beweging zijn wordt door veel mensen als waar aangenomen. De medewerkers van het Fysiotherapeutisch Instituut  Alkmaar vonden het tijd om dit eens te bewijzen!

Op 9 mei jl. vond de 6e editie van de Alkmaar City Run by Night plaats. Wel meer dan 9000 deelnemers deden dit jaar weer mee met dit spectaculaire event, waaronder ook 7 medewerkers van onze praktijk.

Aan de 5 km-loop deden voor ons mee: fysiotherapeuten David Meijer, Halbe Kooter, Jelle Schumacher, Rocky Loots (fysiotherapeut i.o.) en onze office manager Sonja Keur.

Aan de uitdagende 10 km-loop deden mee: fysiotherapeuten Robert Jansen, Romy Commandeur en Jeroen Zandstra.

En dat zij fit zijn hebben ze bewezen; we zijn als 5e geëindigd bij de 5 km business run!

Geef je op!

Wilt u ook in beweging komen en fitter worden geef u dan nu op voor Join2move!

Join2move is een initiatief om bewoners van Alkmaar  onder begeleiding van een bewegingsdeskundige gezamenlijk in beweging te krijgen.

De trainingen zijn wekelijks op woensdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur. We verzamelen bij het IJkgebouw in het Victoriepark. Deelname is gratis!!!

Nieuws Fia Fysiotherapie

Wil je weten wat jouw schouderpijn of schouderklachten veroorzaakt?

“Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld. Ik ben van mijn schouderpijn af en zal de oefeningen – die ze me heeft aangeraden – zeker blijven doen om herhaling te voorkomen. Mocht ik in de toekomst andere schouderklachten krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.