De nieuwe trainingsruimte!

De nieuwe trainingsruimte!

U heeft het misschien gemerkt; de afgelopen weken is er ontzettend hard gewerkt aan een volledige metamorfose van onze trainingsruimte! Met het groeiende aantal sportgespecialiseerde therapeuten binnen ons team voldeed de oude trainingsruimte gewoonweg niet meer aan onze wensen. Er is druk getimmerd, geschilderd, geklust én gelachen door alle collega’s. De zaal is voorzien van een schokdempende vloer en alle apparaten zijn vervangen door de multifunctionele en moderne apparatuur van Life Fitness. De finishing touch zijn de vele groene planten en het Spotify muzieksysteem, waarmee de muziekkeuze op ieders wensen kan worden afgestemd. 

Trainingsruimte

Met alle nieuwe faciliteiten hebben wij ook een nieuw aanbod wat betreft trainingsmogelijkheden! Medisch fitness, bootcamp, small group training, personal training en off-season training voor sporters zijn daar enkele voorbeelden van en is voor iedereen toegankelijk! Houd voor meer informatie over fit worden onder professionele begeleiding onze website en Facebook pagina in de gaten!

Nieuws Fia Fysiotherapie

Wil je weten wat jouw schouderpijn of schouderklachten veroorzaakt?

“Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld. Ik ben van mijn schouderpijn af en zal de oefeningen – die ze me heeft aangeraden – zeker blijven doen om herhaling te voorkomen. Mocht ik in de toekomst andere schouderklachten krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Bel me terug