De nieuwe trainingsruimte!

13 augustus 2018 - Tamara Nooy

De nieuwe trainingsruimte!

U heeft het misschien gemerkt; de afgelopen weken is er ontzettend hard gewerkt aan een volledige metamorfose van onze trainingsruimte! Met het groeiende aantal sportgespecialiseerde therapeuten binnen ons team voldeed de oude trainingsruimte gewoonweg niet meer aan onze wensen. Er is druk getimmerd, geschilderd, geklust én gelachen door alle collega's. De zaal is voorzien van een schokdempende vloer en alle apparaten zijn vervangen door de multifunctionele en moderne apparatuur van Life Fitness. De finishing touch zijn de vele groene planten en het Spotify muzieksysteem, waarmee de muziekkeuze op ieders wensen kan worden afgestemd. 

Trainingsruimte

Met alle nieuwe faciliteiten hebben wij ook een nieuw aanbod wat betreft trainingsmogelijkheden! Medisch fitness, bootcamp, small group training, personal training en off-season training voor sporters zijn daar enkele voorbeelden van en is voor iedereen toegankelijk! Houd voor meer informatie over fit worden onder professionele begeleiding onze website en Facebook pagina in de gaten!

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Lees ook:

Update 3 Coronavirus

Update 2 Coronavirus

Update over het Coronavirus

Amstel elbow course

De revalidatie van onze therapeute Corianne

© All rights reserved
Website en SEO optimalisatie door jacht.digital
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram