Workshop Monica Solana Tramunt

7 april 2018 - Tamara Nooy

Collega volgt workshop bij succesvolle Spaanse fysiotherapeut

Collega Jeroen Zandstra  heeft op 6 april ‘18 in aanvulling op de jaarvergadering van het Schoudernetwerk NHN, een workshop bijgewoond van Monica Solana Tramunt. Waar anderen het al hadden opgegeven, heeft deze Spaanse fysiotherapeut de olympisch zwemkampioen (10 km open water), Sharon van Rouwendaal, op tijd fit gekregen voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Monica Solana

Monica Solana Tramunt is een toegewijd fysiotherapeut die haar kennis doorgeeft tijdens workshops en masterclasses. Ze behandelt veel  topzwemmers en ze past haar technieken ook preventief toe om klachten te voorkomen. In de workshop kwam naar voren dat fysiotherapeuten kritisch moeten zijn op de centrale positie van de schouderkop t.a.v. de schouderkom. Intensief zwemmen kan leiden tot het naar voren plaatsen van de schouderkop. Tijdens de workshop is er aandacht geweest voor behandeltechnieken die de te gespannen weefsels (kapsel, banden, spieren) soepeler maken én oefeningen die de spieren sterker maken en leiden tot een centrale positie van de schouderkop.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Lees ook:

Update 3 Coronavirus

Update 2 Coronavirus

Update over het Coronavirus

Amstel elbow course

De revalidatie van onze therapeute Corianne

© All rights reserved
Website en SEO optimalisatie door jacht.digital
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram