Personal training Alkmaar

In onze professionele trainingsruimte biedt het Fysiotherapeutisch instituut Alkmaar tevens personal training aan. Heb je specifieke doelen die je wilt bereiken, maar vind je het lastig om alleen te doen? Dan kan onze personal trainer in Alkmaar jou daarin begeleiden en motiveren!

 

Ervaar jij pijn in je spieren en wil je weten hoe dit komt?

Bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar heb je geen doorverwijzing nodig voor een behandeling op maat.

Personal trainer Alkmaar

Naast het opzetten van een uitdagende training geeft de personal trainer in Alkmaar je informatie over gezonde voeding, rust en ontspanning en het verbeteren van je nachtrust. Op deze manier kun je zelf je nieuwe gezonde leefstijl voortzetten!

Personal coach voor fitness

Er worden vooraf verschillende testen en vragenlijsten afgenomen om je fysieke gesteldheid in kaart te brengen. Aan de hand van je persoonlijke doelen en wensen wordt een trainingsschema opgesteld. De tijdstippen en de frequentie van de trainingsmomenten worden in overleg met jou ingepland. Je kunt je aanmelden voor personal training of voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden via [email protected]

Kosten:

De kosten zijn 50 euro per uur. Kijk voor meer trainingsmogelijkheden naar Vrij trainenMedisch fitness of Vrij trainen.

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.