stopdehoofdpijn.nl

Stop de hoofdpijn!

Hoofdpijn. Iedereen heeft er wel eens mee te maken en meestal gaat het vanzelf over. Bij veel mensen is de hoofdpijn echter een blijvend probleem, dat het dagelijks leven negatief beïnvloedt. Er wordt vaak gedacht dat hoofdpijn normaal is en in 95% van de gevallen wordt de huisarts niet bezocht. Of de hoofdpijn wordt tijdelijk tegengegaan met medicatie. Stop de Hoofdpijn vindt dat dit beter kan en heeft fysiotherapeutische behandelingen ontwikkeld om hoofdpijn echt te bestrijden. Fysiotherapie is een effectieve oplossing om hoofdpijnklachten te verminderen. Met de juiste behandeling pakken wij de oorzaak van hoofdpijn namelijk doeltreffend aan. Het resultaat? Een duidelijke afname van klachten, zodat de hoofdpijn niet langer in de weg zit. Leven zonder hoofdpijn is veel prettiger.

Hoofdpijnspecialisten

Ons team van hoofdpijnspecialisten biedt doelgerichte behandelingen voor spierspanningshoofdpijn, migraine, cervicogene hoofdpijn, medicatieafhankelijke hoofdpijn, clusterhoofdpijn en hoofdpijn vanuit de kaakregio. Door onze kennis en kunde te combineren met andere hoofdpijnprofessionals kunnen wij hoofdpijnklachten gericht behandelen en 50% tot 100% reduceren.

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.