Amstel elbow course

Amstel elbow course

Afgelopen november hebben onze fysiotherapeuten Jannes Blokstra en Bert Osendarp samen met een elleboog gespecialiseerde orthopeed uit het NWZ deelgenomen aan de Amstel elbow course in Amsterdam.
Meerdere disciplines bezochten deze 2-daagse cursus, waaronder orthopedisch chirurgen, trauma chirurgen, radiologen, sportartsen en fysiotherapeuten.
Presentaties van hoog niveau, goede discussies en skills training in het lab wisselden elkaar af. De titel van de cursus was elbow work = team work! Daarom streeft het FIA ook naar intensieve samenwerking met de orthopeden van het NWZ wat betreft problematiek van de elleboog. Het waren al met al 2 leerzame en boeiende dagen!

Nieuws Fia Fysiotherapie

Wil je weten wat jouw schouderpijn of schouderklachten veroorzaakt?

“Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld. Ik ben van mijn schouderpijn af en zal de oefeningen – die ze me heeft aangeraden – zeker blijven doen om herhaling te voorkomen. Mocht ik in de toekomst andere schouderklachten krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Bel me terug

Corona Update.

Tot 19 Januari 2021 zijn alle fysiofitness-, smallgroup- en vrij trainengroepen stopgezet vanwege de coronamaatregelen van 14 December.
Wij mailen u als de groepen weer van start gaan. Als u vragen heeft neemt u dan a.u.b. contact op met onze praktijk.