Vrij trainen

Vrij trainen

Een schouderluxatie betekent dat de schouderkop geheel of gedeeltelijk buiten de kom staat. Bij een gedeeltelijke luxatie (subluxatie) zal de kop meestal weer vanzelf teruggaan in de normale stand. Als dit niet gebeurt en er is sprake van een volledige luxatie dan zal deze door een arts weer teruggezet moeten worden (repositioneren).

Hoe werkt vrij trainen?

Het trainingsschema wordt aan de hand van de klachten opgesteld en geëvalueerd door je behandelend therapeut. Dit schema wordt tevens afgestemd op je persoonlijke wensen en doelen. Je ontvangt van ons een inlogcode waarmee je via onze website je eigen trainingsmomenten kunt inplannen op de dagen en tijden die je het beste uitkomen. Er wordt per dag aangegeven op welke uren er een deskundig fysiotherapeut aanwezig is in de trainingsruimte om je te begeleiden bij het correct uitvoeren van de oefeningen en het beantwoorden van alle vragen. Er zijn ook mogelijkheden om in de avond en op zaterdag te komen trainen. Het vrij trainen is een zelfstandige en flexibele vorm van trainen, wat alleen mogelijk is tijdens je behandeltraject bij onze praktijk.

Kosten

De kosten voor het vrij trainen zijn:

  • 29,50 euro per maand (op basis van 1 of 2 x per week trainen)
  • 34,50 euro per maand (op basis van 3 x per week trainen)

De abonnementen verlopen via automatische incasso en zijn per maand opzegbaar via een opzegformulier.
Kijk voor meer trainingsmogelijkheden naar Medisch fitnessSmall group training of Personal trainer.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepiso 9001 HKZDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© All rights reserved
Website en SEO optimalisatie door jacht.digital
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram