Nieuwe website

Nieuwe website FIA

Welkom!

Op de nieuwe website van Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar. Hierop vind je actuele informatie en mogelijkheden voor allerlei fysiotherapeutische behandelingen op maat. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Schouderkliniek of onze specialisatie in armen-, rug- en nekklachten. Speciaal voor het bedrijfsleven bieden wij bedrijfsfysiotherapie om verzuim om de werkvloer te voorkomen en te verhelpen. Maar bekijk ook gerust onze behandelingen: een duidelijke opsomming van welke therapieën we zoal bieden.

Over de praktijk

Altijd al willen weten wie de fysiotherapeuten achter Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar zijn? Maak dan kennis met ons team en lees meer over onze kwalificeringen! Je kunt via contact verdere informatie opvragen of een afspraak maken. Wellicht tot ziens!

Nieuws Fia Fysiotherapie

Wil je weten wat jouw schouderpijn of schouderklachten veroorzaakt?

“Mijn fysiotherapeut heeft mij uitstekend behandeld. Ik ben van mijn schouderpijn af en zal de oefeningen – die ze me heeft aangeraden – zeker blijven doen om herhaling te voorkomen. Mocht ik in de toekomst andere schouderklachten krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Bel me terug